Google Crawl Budget

Sådan arbejder du med din hjemmesides crawl budget

Har du svært ved at få dine sider helt til tops i søgeresultaterne eller er der sider eller dele af hjemmesiden, som Google slet ikke vil indeksere? Så har du sandsynligvis ramt det crawl budget, som Google har tildelt jeres hjemmeside. Hvordan du udnytter jeres sides crawl budget bedre, giver Sasa Kovacevic fra Obsidian Digital nogle ideer til i denne artikel. Jeg overlader hermed ordet!

Hvis du ikke allerede vidste det, kommer det måske som noget af en overraskelse. Google har simpelthen ikke ressourcer nok til at få indekseret alle de sider, der findes på nettets største hjemmesider. Så på de helt store hjemmesider er det kun de mest populære sider og de dele af hjemmesiden, som Google vurderer, er mest vigtig, der bliver indekseret.  Læs mere

AdWords for nærrigrøve - optimale resultater med minimale budgetter

AdWords for nærrigrøve – optimale resultater med minimale budgetter

Denne guide er for dig som gerne vil teste, om Google AdWords er en marketingkanal der kan fungere for din virksomhed. Er du ejer af en mindre virksomhed, fx en webshop, eller arbejder du med affiliate markedsføring, er denne guide som skræddersyet for dig.

Som udgangspunkt bør de fleste kunne bruge AdWords til skabe profitabel trafik, men der vil være tilfælde hvor det kan være svært, eller hvor mængden af profitabel trafik man kan købe sig til vil være begrænset.

Med denne guide er du godt rustet til selv at finde ud af om hvorvidt købt trafik fra søgemaskiner kan fungere for dig og din virksomhed. Nå, ikke mere snik-snak. Lad os gå til det vigtige – dét du er kommet for at læse om.  Læs mere

Livet tager en helt ny drejning

Livet tager en helt ny drejning

Jeg har truffet en beslutning som uden tvivl har været en af de største og sværeste erhvervsmæssigt, jeg personligt har skullet træffe. Jeg har valgt at sætte en stopper for mit liv som bureauejer og selvstændig på fuld tid, efter jeg i en længere periode har kunnet mærke på mig selv, at dette ikke var livet for mig.

Fra på mandag er jeg i stedet officielt blevet den nye ”online-marketing-mand” hos Philipson Wine, Danmarks største online forhandler af vin. På den måde kan jeg få kombineret to store passioner og interesser for mig – digital markedsføring og lækker vin!  Læs mere

AdWords og SEO - Hvordan AdWords kan hjælpe dig i dit arbejde med SEO

Hvordan AdWords kan hjælpe dig i dit arbejde med SEO

Det behøver bestemt ikke være et spørgsmål man skal vælge SEO eller AdWords når der skal prioriteres ift. tid og marketingbudgetter. Der er flere synergier mellem de to forskellige kanaler og dertilhørende aktiviteter man med fordel kan gøre brug af, i stedet for at skulle vælge en frem for den anden. Jeg vil i dette indlæg vise dig hvilke værktøjer du kan benytte til SEO fra dit arbejde med Google AdWords.
Læs mere

Google fjerner annoncerne i højre side – Hvad er konsekvensen?

Du har nok som de fleste allerede langt mærke til det. Google har eksperimenteret med udseendet af søgeresultaterne endnu engang – og denne gang har de fjernet annoncerne til højre og ikke mindst tilføjet en ekstra annonce i toppen. I AdWords universet regnes det her for en stor opdatering – og jeg tager i dette blogindlæg et nærmere kig på hvad denne ændring betyder for annoncørerne.
Læs mere

Guiden til hvordan du finder de bedste gratis billeder

Guiden til hvordan du finder de bedste gratis billeder

Du er bestemt ikke den eneste der er interesseret i muligheden for, at finde gode gratis billeder til dit website, pressemeddelelser, artikler eller lignende. Jeg har selv gjort mig meget i, at finde nogle websites jeg benytter ofte for, at få fat i noget lækkert billedemateriale – og i dette blogindlæg får du listen over mine absolutte favoritter – stederne med de bedste gratis billeder.
Læs mere