Ydelser

Hjem » Ydelser

SEARCH

Kært barn har mange navne, og det gælder specielt når der tales om Search. Uanset om du kalder det PPC, SEM, AdWords eller Google Ads, så har jeg arbejdet professionelt med det siden 2011. Jeg har hjulpet mange virksomheder til mere succes i de betalte søgeresultater på Google og Bing, på både det danske og internationale marked.

DISPLAY

Display annoncering er primært kendt som remarketing/retargeting, som er målrettet annoncering mod tidligere besøgende, fx dem som ikke gennemførte et køb, eller mod købere for at skabe gensalg og krydssalg. Men Display er også meget andet, herunder bannerannoncering på YouTube og nyhedsmedier, målrettet specifikke emner, søgeord, interesser, demografi og meget mere.

FEED

Feed optimering og markedsføring herigennem er blandt andet annoncering på prissammenligningssider såsom Pricerunner og Kelkoo. Men nogle af de vigtigste resultater med Google Shopping skabes også via optimering af produktfeeds, som kan være alt fra at forbedre titler, øge mængden af relevant information samt opsætning af korrekt tracking.

AMAZON

Webshops kommer ikke til at kunne undgå Amazon, herunder med salg af produkter på platformen og markedsføring af disse. Annoncering på Amazon bliver en af dine næste helt store trafikkanaler, og måden det foregår minder meget om hvad du kender fra Google og Facebook, med annoncer målrettet specifikke søgeord og interesser.

3.5/539 ratings