Om Anton Hoelstad

Hjem » Om

GOOGLE ADWORDS EKSPERT | FACEBOOK ADS SPECIALIST | AMAZON MARKETING KONSULENT

Mit navn er Anton Hoelstad, og jeg har arbejdet professionelt med online marketing, herunder Google AdWords siden starten af 2011. Jeg har en kandidatgrad i Økonomisk Markedsføring fra Copenhagen Business School (CBS), og jeg bruger dagligt min viden, samt flair for tal og Excel når jeg rådgiver virksomheder som Google AdWords ekspert, specialist i Facebook annoncering og konsulent i Amazon marketing.

 

Jeg har specialiseret mig i digital markedsføring, fordi det er en af de mest vækstende markeder i vor tid, og at alt kan måles helt ned til mindste detalje. Det har virksomheder før den digitale tid aldrig haft mulighed for – og det åbner nogle helt nye og meget interessante døre.

Jeg stræber efter at være den bedste i Danmark når det kommer til mine interesseområder. Jeg går målrettet efter at være den førende specialist i Google AdWords, ekspert i Facebook marketing og den foretrukne Amazon marketing konsulent, hvilket konstant kræver, at man følger udviklingen i markedet, og konstant lærer nye ting som bliver udviklet af virksomheder som Google.

Jeg har lavet denne blog for at dele mine erfaringer og råd med dig som læser, da jeg efterhånden har set så meget uudnyttet potentiale i online annoncering hos virksomheder. Og dét er en skam. Det er også derfor jeg har skrevet en bog om Google AdWords som du kan downloade gratis, samt lavet mit eget video kursus om Google AdWords.

VIRKSOMHEDER JEG HAR HJULPET

Ekspertiseområder

 • Google AdWords / Google Ads
 • Bing Ads
 • SEA, SEM & PPC
 • Annoncering på Facebook
 • Display bannerannoncering
 • Amazon marketing
 • Feed optimering & markedsføring
 • Automatisering af processor & rapportering

De hurtige facts

 • Google AdWords specialist & konsulent i markedsføring på Amazon
 • Arbejdet med online marketing professionelt siden 2011
 • Erfaring fra bureau, som ansat i virksomhed og selvstændig konsulent
 • Cand.merc i Økonomisk Markedsføring fra Copenhagen Business School
 • Bestået alle relevante Google eksamener
 • Har varetaget marketingbudgetter for flere millioner pr. måned
 • Små og store kunder, nationale såvel som internationale
 • Bor i hus i Hørsholm med min hustru som står bag afoodloverstale.dk

MIN VEJ TIL HVOR JEG ER I DAG

Interessen for online marketing har jeg haft i mange år, men den professionelle del startede i Guava (nu kendt som Netbooster), hvor jeg blev oplært i AdWords og SEO af deres eksperter. Det var også her jeg selv begyndte at specialisere mig, og her jeg tog mine første Google eksamener. Jeg startede i 2011 mens jeg læste min bachelor på CBS, hvor jeg arbejdede med både små og store kunder som KPMG, M1, DFDS Seaways og mange andre.

Senere startede jeg på deltid i Magasin Onlineshop, som efter blot et halvt år blev ændret fra at være et deltidsjob til at være ansat som selvstændig konsulent. Verdens bedste studiejob vil jeg vove at påstå, hvilket jeg besad under resten af min bachelor, samt mens jeg læste og gennemførte kandidaten – og det sluttede ikke der.

Da jeg var ved at færdiggøre min kandidat, stod jeg med overvejelsen om jeg skulle tage et fuldtidsjob, eller forsøge mig 100% som selvstændig SEO specialist & Google AdWords ekspert. Men jeg valgte at starte mit eventyr ud med at få noget erhvervserfaring, og ikke mindst et netværk, så jeg senere kunne springe mere sikkert ud i det uvisse som iværksætter.

Jeg valgte derfor at søge et fuldtidsjob hos Bownty, en mindre startup-virksomhed med store ambitioner og ikke mindst et stort potentiale. De stod og manglede en der kunne være deres Google AdWords & SEO specialist, og jeg fik jobbet en måned inden jeg skulle forsvare min speciale på kandidaten. Her prøvede jeg at sidde på den anden side af bordet og arbejde direkte for en virksomhed, i stedet for at være konsulent i et online marketing bureau, hvilket giver nogle helt andre muligheder for at komme helt i dybden med sit arbejde.

Jeg blev senere headhuntet af Autobutler – en yderst interessant virksomhed, med en ganske imponerende indstilling ift. iværksætteri, store investeringer i bagagen, kæmpe ambitioner, enorme mål og et nærmest uendeligt potentiale. De valgte at ansætte mig som deres Google AdWords specialist, til at varetage deres største marketingkanal, nemlig betalt annoncering i søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo.

Jeg fandt herefter sammen med min tidligere forretningspartner Kasper Rasmussen, og vi stiftede sammen vores digitale marketing bureau under navnet Upjective Digital. Efter at have drevet det sammen i lidt over halvandet år fandt jeg ud af, at det liv som bureauejer vi havde skabt os ikke var helt som jeg havde drømt om. Derfor valgte jeg at sælge mine anparter, og vendte tilbage til livet som lønmodtager. Det var en fantastisk lærerig rejse, hvor vores virksomhed vækstede hastigt i det første år, og teamet voksede fra 2 til 9 mand. Vi fik i den grad knoklet og skabt noget godt sammen, men jeg måtte erkende at det ikke var noget for mig.


Jeg valgte at tage udfordringen op hos Philipson Wine, hvor jeg skulle hjælpe med at få flere danskere til købe deres vin på internettet, både via Google, Facebook, Bing, affiliate og hvilke andre kanaler der end kan bringe flere kunder i butikken. Det var spændende at se, hvad vi i fællesskab kunne få det hele til at blive til, og få Philipson Wine til at blive endnu mere kendt bag den danske befolkning. Men uanset hvor godt et fællesskab vi havde blandt de søde kollegaer, så savnede jeg friheden ved at være selvstændig.

Jeg har nu derfor valgt at gå mine egne veje, for at prøve kræfter af med livet som selvstændig med konsulentopgaver. Jeg hjælper blandt andet virksomheder med at få mere ud af deres digitale marketing budget til Google, Facebook, Amazon og Bing, samt fokusere på egne projekter. Du er mere end velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak og en kop kaffe. Jeg sætter pris på at møde mennesker, netværke, og så elsker jeg at hjælpe virksomheder med at øge omsætning og profit via annoncering i søgemaskiner og sociale medier. Ud over at være konsulent driver jeg modewebsitet Pashion.dk, hvor jeg samler alt modetøj, sko, tasker og accessories fra alle de danske webshops.

Google eksamener

4.1/515 ratings