Google Adwords Kupon

Få flere kunder med en Google Ads rabatkode (2021)

Google Ads er onlineannoncering, når det er nemmest. Med Google Ads, som du måske også kender som Google AdWords, kan du nemt og bekvemt nå ud til potentielle kunder, når de søger efter virksomheder ligesom din.

Det bedste af det hele? Du betaler kun, når folk klikker sig videre til din hjemmeside eller ringer til dig. Lyder det som noget, din virksomhed kunne bruge?

Så skriv til mig i dag, og få en Google Ads kupon på 900 kroner. Det koster dig intet andet end dit navn og din e-mailadresse.

Er du helt ny til Google Ads? Eller vil du bare gerne vide lidt mere om det, før du kaster dig ud i det? Vi har samlet alt lige her, du behøver at vide for at komme godt i gang.

Hvad er Google Ads?

Google Ads, som tidligere hed Google AdWords, er det, man kalder for PPC annoncering. PPC er en forkortelse for Pay Per Click, og det betyder, at du kun betaler, når nogen klikker sig ind på din side via en annonce.

Google Ads priser varierer blandt andet efter:

  • Hvor stor efterspørgsel, der er på samme tekstannonce
  • Hvor skarp, din annonce er sat op
  • Hvor godt, din hjemmeside matcher med tekstannoncen

For at få den bedste pris på Google Ads, kan det være en god idé at rådføre sig med en Google Ads ekspert.

Med Google Ads kommer du automatisk forrest i køen, og det betyder, at din annonce vil blive vist på Google, når folk søger efter produkter eller ydelser, som du tilbyder. Din virksomhed vil altså poppe op på de helt rigtige tidspunkter, og det betyder højere konvertering.

Fordele ved Google Ads:

  • Få flere besøgende på dit website og øg dit online salg
  • Få flere henvendelser fra potentielle kunder
  • Få flere kunder i butikken med annoncer, der øger din synlighed (og gør dig nem at finde)
  • Skaler dit annoncebudget, så det passer til din virksomheds økonomi
  • Du betaler kun, når folk klikker sig ind på din side
  • Google Ads hjælper dig med at finde din rette målgruppe, så dine annoncer giver større afkast
  • 900 kroner voucher til at komme i gang med Google Ads

Med en rabatkode til Google Ads har du mulighed for at komme godt i gang. Google matcher det, du bruger på annoncering de første 31 dage med helt op til 900 kroner – som du kan bruge på dine efterfølgende kampagner. Det giver dig mulighed for at etablere et godt fundament for at lære Google Ads at kende, som du kan bruge som en aktiv del af din markedsføring. Hvor tilbyder Google det her tænker du måske? Det er en klassisk måde at lokke nye kunder til at prøve sit produkt, ligesom fx Wolt, VOI og Supermetrics.

Brug Google Ads kupon og opnå større synlighed

Men hvordan kommer man så i gang med Google Ads? Alt efter hvor tryg du er ved det, har du flere forskellige muligheder.

 Der findes mange online kurser i Google Ads, men det er også muligt for dig at bruge et bureau, der er eksperter i netop Google Ads. Det kan være en god idé, hvis du ønsker at få det maksimale ud af dit Google Ads budget.

Sådan opnår du din rabat på Google Ads:

Promokoden til Google Ads gælder kun i 2021. Herudover skal du selv inden for 31 dage efter indtastningen bruge 900 kroner. Google matcher altså det, du bruger på annoncering i løbet af de første 31 dage helt op til 900 kroner. De 900 kroner kan du efterfølgende bruge på din kampagne.

 Vær dog opmærksom på, at kreditten ikke kan dække udgifter, du tidligere har haft, før koden blev indtastet. Til gengæld er der frit slag med hensyn til fremtidige annoncer. Alle vilkår og betingelser, kan du læse på Googles hjemmeside her.

Skriv til mig i dag, og få en Google AdWords kupon på 900 kr.

Kuponen gælder kun i 2021, og kræver du selv inden for 31 dage efter indtastning bruger 900 kr.

Du kan overveje når nu du er i gang også at tage et kig på en coupon til Supermetrics – et værktøj du bliver fantastisk glad for hvis du bruger Google Ads jævnligt. Det kan spare dig for mange timer i dine arbejdsprocesser, automatisk indhente og samle data og meget mere!