Kundeudtalelser

Hjem » Kundeudtalelser

Jeg tog fat i Anton Hoelstad, da jeg ledte efter en kompetent konsulent til at rådgive mig med opsætning og vedligeholdelse af Adwords annoncer til vores firma Cocktailkursus.dk.

Anton tog en indledende samtale med mig, hvor han satte sig grundigt ind i mine og firmaets ønsker for samarbejdet. Derefter kom han med et godt tilbud, der inkluderede opstart, konsultation og løbende optimering af annoncerne.

Siden da har vi udvidet vores samarbejde og taget Anton med indover online annoncering på både Adwords og Bing annoncer til bl.a. vores virksomhed Is Til Fest, og også her har Anton været god til at skabe mere salg og opmærksomhed omkring firmaet.

Jeg kan derfor varmt anbefale Anton Hoelstad til andre virksomheder, der leder efter en ekstern samarbejdspartner til at varetage deres online annoncering. Anton er god til at sætte sig ind virksomheders udfordringer og ønsker, og han er en behagelig, tillidsvækkende og kompetent samarbejdspartner.

Nicklas Pollmann

Marketingchef, Friday Group ApS

Anton har formået at øge vores mængde af relevant kvalitetstrafik med +130% inden for samme budget, i løbet af de 7 måneder vi har samarbejdet indtil videre. Vi har fået opsat tracking, så vi nu ved mere om vores besøgende og vores kunder, og får løbende flere og flere henvendelser. Vi ser frem til et langt og godt samarbejde.

Anders Wedell

Direktør, Mark & Wedell A/S

Anton is one of the strongest digital marketing specialists and talents I’ve come across. I hired Anton to develop and implement a PPC program from scratch and in few weeks Anton managed to setup one of the strongest accounts driving instant and significant CPL cuts, outsmartening the competition. Anton never says no but accepts to be challenged and finds needed solutions with a positive spirit.
Speed, competence, structure and passion is some of the professional keywords for Anton. On top Anton is a great, great guy and I will be happy to work with him again and to provide my highest recommendations.

Dennis Birkebæk

CMO, Monera.dk

Absolut et af de skarpeste talenter vi har samarbejdet med indenfor PPC i Danmark. Anton har hjulpet os med at videreudvikle og ikke mindst opbygge en stærk SEM-strategi, hvor hans ekspertise har givet os en indsigt og mulighed for at vækste på både nye og eksisterende markeder.

Alexander Bogh

Partner & Co-Founder, Compriso

Vi har Anton som in-house konsulent i Dinero på ugentlig basis, til hjælp med blandt andet Google AdWords, Bing Ads, Facebook annoncering og marketing automation processer, herunder blandt andet automatisk rapportering.

Anton fungerer som en god sparringspartner omkring digital marketing, og sørger for at hjælpe os med at tage vores markedsføring til et nyt niveau.

Patrick Rasmussen

CMO, Dinero Regnskab

At vælge Anton som min Adwords-mand i min mindre webbutik Watery har nok været den mest lønsomme beslutning jeg har taget i Watery´s historie.

Siden vi startede samarbejdet for 4 måneder siden, har Anton formået at hæve vores månedlige omsætning fra Adwords med 650% fra et større 4-cifret til et større 5-cifret beløb, men endnu bedre, samtidigt forbedret ROAS fra 5,4 til 9,4.

Daniel Johannesen

Ejer, Watery.dk

I hereby give my recommendations in collaboration with Anton Hoelstad. Anton is very talented, dedicated and reliable, and I will always have him in mind for SEO & SEM tasks in relation to Magasin Onlineshop.

Thomas Baunehøj

Head of Business Development, Magasin du Nord

Jeg har af flere gange brugt Anton, som ekstern konsulent til flere forskellige opgaver. Han har bl.a. hjulpet os med, at lave en avanceret procesoptimering, der gør at vores arbejde med Google AdWords er mere effektivt.

Herudover har han også undervist mine medarbejdere, så de er blevet udfordret og derved har kunne stå stærkere. Anton er en proaktiv, dygtig og endvidere meget ærlig konsulent.

Han vil helt sikkert kunne løfte sine kunders forretning til næste niveau. Hvis han vurdere, at opgaven ikke er mulig, er jeg sikker på at han ikke tager den ind. Da jeg selv arbejder med online marketing, og kender branchen kan jeg med ro i maven anbefale Anton, som værende ekspert.

Dennis Stammerjohan

Driftschef, Waimea Digital

Anton hjælper os med at få overblik over vores markedsføring, ikke kun ift. selve annonceringen, men også på et mere økonomisk grundlag i henhold til fordeling af vores budgetter.

Den største værdi vi har fået ud af samarbejdet er, at vi nu kan være sikre på hvad vi får ud af vores investeringer, og at vi mest ud af vores budget overhovedet.

Anders Rosenlund

Uddannelseschef, Aros Business Academy

Anton has played a vital part in strengthening the SEM profile of Magasin. He is very hands-on oriented but also able to look at SEM from a strategic level. He is always up to date with the latest news and changes within the world of SEM. I would highly recommend Anton for any job suiting his abilities.

Mikkel Pedersen

Head of eCommerce, Magasin du Nord

Anton Hoelstad is a very hard-working and thorough person. He has great knowledge in his profession and is an expert in his field. I can highly recommend him as a business partner.

Bine Lind

Ejer, LIND DNA

5/51 rating

Pin It on Pinterest

Share This