Kundeudtalelser

Danske

Anton har hjulpet mig med flere projekter, inkl. Help Marketing Bogen. Med Antons Google Ads hjælp sælger den bare bedre.

Anton er en professionel samarbejdspartner, der altid finder en løsning. Hans erfaring gør at han er en dygtig sparringspartner, der sikrer, at alle perspektiver inkluderes.

Anton er en af de dygtigste i Danmark til Google Ads. Og netop derfor har jeg også interviewet ham på Help Marketing Podcasten.

Eric Ziengs

Indehaver, Nochmal

Anton Hoelstad er uden tvivl en af de bedste til Google Ads i Danmark.

I HelloSEO ApS har vi haft glæden af at have Anton inde som ekstern konsulent i en længere periode, hvor han har været indeover oplæring af nye medarbejdere i Google Ads samt strategisk sparring.

Jeg kan til enhver tid anbefale Anton Hoelstad, da han leverer resultater på højeste niveau.

Matias Askvig

Indehaver, HelloSEO ApS

Når man sidder in-house som specialist, er én af udfordringerne at sikre at man har den rette viden og mulighed for sparring. Adwords konsulentmarkedet i Danmark er desværre præget af for mange folk som vil lave en omgang hurtige penge på folks uvidenhed, dem har vi haft erfaringer med og har valgt dem fra.  

Derfor anvender vi Anton. Og det er årsagen til at Anton Hoelstad bliver anvendt som konsulent blandt de aktører i Danmark som anvender SEM seriøst i deres strategi. Hos Anton får du ikke fancy leverandør julegaver, du får heller ikke lov til at besøge hans dyre kontor (for det har han ikke), du får hellere ikke lov til at køre med hans dyre Tesla (han kører i tog, da han så kan arbejde effektivt), til gengæld så får du seriøs, effektiv rådgivning og en implementering som sikrer dig størst mulige ROI.

Anders Rosenqvist

PR og SEO ansvarlig, Bolius Boligejernes Videncenter A/S

Anton er professionel, fleksibel, dygtig og ikke mindst rar at arbejde sammen med. Som iværksætter har jeg haft stor glæde af, at arbejde sammen med en som Anton som altid svarer hurtigt tilbage og altid er frisk på at løse en opgave.

Han skaber flotte resultater og er god til at fornemme hvad der er vigtigt for din forretning. Det er i hvert fald den oplevelse jeg sidder tilbage med efter at have arbejdet sammen med ham.

Jeg kan varmt anbefale at bruge Anton til din online markedsføring.

Niels Ryding Olsson

CEO, Co-Founder, Saxis ApS

Efter længere tids arbejde med et større AdWords bureau, som ikke leverede mærkbare resultater, besluttede vi os for, at tage en dialog med Anton.

Allerede fra vores første møde stod det klart, at Anton havde en langt mere dedikeret og analyserende tilgang til vores case. Vi fik lynhurtigt afdækket et nye muligheder og alternativ tilgang til vores AdWords annoncering. Resultaterne kom indenfor ganske kort tid, og vores ROAS mål var over al forventning. Absolut den mest kompetente AdWords ekspert vi har arbejdet med.

Allan Stolc

Partner & Founder, Bankly

Jeg tog fat i Anton Hoelstad, da jeg ledte efter en kompetent konsulent til at rådgive mig med opsætning og vedligeholdelse af Adwords annoncer til vores firma Cocktailkursus.dk.

Anton tog en indledende samtale med mig, hvor han satte sig grundigt ind i mine og firmaets ønsker for samarbejdet. Derefter kom han med et godt tilbud, der inkluderede opstart, konsultation og løbende optimering af annoncerne.

Siden da har vi udvidet vores samarbejde og taget Anton med indover online annoncering på både Adwords og Bing annoncer til bl.a. vores virksomhed Is Til Fest, og også her har Anton været god til at skabe mere salg og opmærksomhed omkring firmaet.

Jeg kan derfor varmt anbefale Anton Hoelstad til andre virksomheder, der leder efter en ekstern samarbejdspartner til at varetage deres online annoncering. Anton er god til at sætte sig ind virksomheders udfordringer og ønsker, og han er en behagelig, tillidsvækkende og kompetent samarbejdspartner.

Nicklas Pollmann

Marketingchef, Friday Group ApS

Anton har formået at øge vores mængde af relevant kvalitetstrafik med +130% inden for samme budget, i løbet af de 7 måneder vi har samarbejdet indtil videre.

Vi har fået opsat tracking, så vi nu ved mere om vores besøgende og vores kunder, og får løbende flere og flere henvendelser. Vi ser frem til et langt og godt samarbejde.

Anders Wedell

Direktør, Mark & Wedell A/S

Jeg har brugt Anton i flere af mine virksomheder. Han har super godt styr på hvordan vi får vores Google Ads til at performe og skabe de resultater som vi ønsker.

Jeg bruger Anton fordi jeg kan stole på ham. Han holder skarpt øje med vores kampagner og giver lyd fra sig hvis der er noget der bekymrer ham eller han mener vi kan gøre det bedre. Det er enormt rart som iværksætter at man kan stole på, at det budget man lægger til Google Ads, bliver brugt bedst muligt.

Nicolai Frisch

Medstifter, Capino

Anton har fået struktur og system over vores Google Ads, på tværs af alle lande vi markedsfører os på. Han har givet os overblik over vores resultater, og sørger for at forbedre dem måned for måned, både ift. omsætning og ROAS.

Derudover holder Anton sig altid opdateret på hvad der rører sig i branchen, og besidder viden på tværs af alle kanaler og samspillet derimellem.

Morten Bo Madsen

Sales & Marketing Director, Australian Bodycare

Vi har benyttet os af Antons ekspertise i over et år – et samarbejde som i den grad er præget af hans store indsigt, professionelle håndtering, hans tålmodighed og positive tilgang til enhver tænkelig opgave.

Vi har benyttet hans hjælp til en lang række forskellige opgaver indenfor online marketing, herunder også sparring i forhold til forretningsmæssige tiltag.

Han udviser en høj grad af forståelse, han lytter og har indsigt og så har man altid svar med det samme, når man henvender sig.

Anton er uden tvivl den mest kompetente Google Ads specialist som vi har arbejdet med til dato.

Camilla Oxenbøll Feldthusen

CEO & Founder, EksklusivtLingeri.dk

Jeg fik Anton anbefalet af en bekendt og tøvede ikke med at kontakte ham. Anton har nu arbejdet for os i godt og vel et års tid og vi har været ovenud tilfreds med hans indsats.

Anton har formået at bidrage til at øge vores omsætning og samtidig reducere vores AdWords spend.
Antons tilgang til at forstå vores virksomhed har været grundig og vi har følt os i meget trygge hænder. Vi kan varmt anbefale Antons arbejde.

Anton skal samtidig have stor ros for altid at holde sig opdateret på nye tiltag der sker i branchen således at vi konstant kan sikre os at være med på ”det seneste nye”.

Cecilie Musoni Falsing

Co-Founder, CompletLiving.dk

Absolut et af de skarpeste talenter vi har samarbejdet med indenfor PPC i Danmark. Anton har hjulpet os med at videreudvikle og ikke mindst opbygge en stærk SEM-strategi, hvor hans ekspertise har givet os en indsigt og mulighed for at vækste på både nye og eksisterende markeder.

Alexander Bogh

Partner & Co-Founder, Compriso

Vi har Anton som in-house konsulent i Dinero på ugentlig basis, til hjælp med blandt andet Google AdWords, Bing Ads, Facebook annoncering og marketing automation processer, herunder blandt andet automatisk rapportering.

Anton fungerer som en god sparringspartner omkring digital marketing, og sørger for at hjælpe os med at tage vores markedsføring til et nyt niveau.

Patrick Rasmussen

CMO, Dinero Regnskab

At vælge Anton som min Adwords-mand i min mindre webbutik Watery har nok været den mest lønsomme beslutning jeg har taget i Watery´s historie.

Siden vi startede samarbejdet for 4 måneder siden, har Anton formået at hæve vores månedlige omsætning fra Adwords med 650% fra et større 4-cifret til et større 5-cifret beløb, men endnu bedre, samtidigt forbedret ROAS fra 5,4 til 9,4.

Daniel Johannesen

Ejer, Watery.dk

Anton Hoelstad har hjulpet os med at optimere vores Google Adwords konto. Det har været en gennemgående positiv oplevelse med rigtig god kommunikation hele vejen igennem. Vi kan kun anbefale Anton.

Casper Schneidereit

Kundeansvarlig, Compara A/S

Anton hjælper os med at få overblik over vores markedsføring, ikke kun ift. selve annonceringen, men også på et mere økonomisk grundlag i henhold til fordeling af vores budgetter.

Den største værdi vi har fået ud af samarbejdet er, at vi nu kan være sikre på hvad vi får ud af vores investeringer, og at vi mest ud af vores budget overhovedet.

Anders Rosenlund

Uddannelseschef, Aros Business Academy

Til trods for at vi er i begyndelsen af vores samarbejde med Anton, har vi på kort tid fået en væsentlig bedre struktur af vores kampagner og mere intelligent opstilling af mål. 

Vi oplever hertil en professionel og troværdig sparring om vores udfordringer og ønsker for Google Ads. Anton er ikke kun skarp i Google Ads, men også i at sætte sig ind i, hvordan annonceringen samspiller med vores hospitals strategiske ønsker herunder krav til kommunikationen med patienter og pårørende.

Kristian Mejlvang

Marketingchef, Øjenhospitalet Danmark

Vi har arbejdet sammen i flere år og har altid været super tilfredse med Antons arbejde. Han har stor indsigt i både Adwords og Facebook, som har gavnet vores forretning utrolig meget! Vi kan varmt anbefale Anton til andre!

Mikkel Sønderkær

Marketingchef, Philipson Wine

En af vores Partnere havde arbejdet med Anton i et tidligere setup og foreslog at vi benyttede ham som Marketingskonsulent. Vi har nu samarbejdet med Anton i over 7 måneder og vi er 100% tilfreds. Som startup vil vi jo naturligvis 1000 ting på en gang med et begrænset budget. Her har Anton hjulpet os med at fokusere, kommet med gode anbefalinger og hjulpet os med at få mest muligt ud af vores marketingskroner.

Allerede fra første møde stod det klart at Anton havde en unik måde at tilgå de problemer vi stod overfor. Han var yderst behjælpelig med at sætte os ind i tingene, påføre sin brede viden på vores forretningscase og hjælpe os med at implementere best practices på baggrund af vores ønsker.

Anton er i en klasse for sig selv og har vores varmeste anbefaling! 🙂

Jasenko Hadzic

CEO & Co-Founder, Tame

Vi valgte via anbefalinger at antage Anton som fast konsulent til vores digitale kampagner til vores webshop, da vi søgte at få flere ordrer igennem webshoppen uden at lade budgettet løbe løbsk.

Efter omstrukturering af stort set samtlige søgekampagner, kunne vi fra start af se en positiv udvikling i forholdet mellem omsætning og markedsføringskroner.

Samarbejdet har udviklet sig løbende og Anton er nu en fast partner på alle vores kampagner i søgemaskinerne og på de sociale medier, og har løftet investeringsafkastet betydeligt. Med Anton som sparringspartner er vi derfor sikre på at få det optimale ud af vores annoncekroner.

Anders Tell

Online salg & marketing, CompletVVS.dk

Jeg kontaktede Anton Hoelstad, da jeg ville outsource en del af min online markedsføring.

Anton er først og fremmest skarp på annoncering online. Kender alle de kringlede kroge, og løfter opgaven professionelt. Derudover er han god til at følge op, og en super behagelig person at samarbejde med.

Bente Tromborg

Uddannelsesleder og mentor, Pilates-Uddannelsen.dk

Jeg har mødt Anton gennem en fælles samarbejdspartner og udover at Anton er en sød og imødekommende person, er han velfunderet indenfor hans fag.

Fagligheden udbygger han løbende og det er min oplevelse, at Anton udover at løse de stillede opgaver, altid er god til at komme med forslag til forbedringer.

Jeg kan absolut give Anton mine varmeste anbefalinger.

Søren Schødt

Co-Founder, MinEjendom.dk

I vores jagt på en ny Adwords konsulent, der kunne tage vores indsats til et højere niveau, blev vi anbefalet Anton flere steder, og efter første møde, var vi ikke i tvivl.

Anton har bevist sin grundige tilgang til vores case, med dybdegående analyser og rigtig god, daglig sparring og kemi.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet, og vi kan varmt anbefale Anton og hans kvalifikationer.

Christian Lisby

Marketing Manager, Kassekreditten

Jeg har af flere gange brugt Anton, som ekstern konsulent til flere forskellige opgaver. Han har bl.a. hjulpet os med, at lave en avanceret procesoptimering, der gør at vores arbejde med Google AdWords er mere effektivt.

Herudover har han også undervist mine medarbejdere, så de er blevet udfordret og derved har kunne stå stærkere. Anton er en proaktiv, dygtig og endvidere meget ærlig konsulent.

Han vil helt sikkert kunne løfte sine kunders forretning til næste niveau. Hvis han vurdere, at opgaven ikke er mulig, er jeg sikker på at han ikke tager den ind. Da jeg selv arbejder med online marketing, og kender branchen kan jeg med ro i maven anbefale Anton, som værende ekspert.

Waimea Digital

Driftschef, Dennis Stammerjohan

Samarbejdet med Anton startede nogle måneder før vi gik fra at være Frokost.dk til at blive able®. En hektisk periode hvor vi lidt var i limbo. I alt det, og i overgangen fra Frokost.dk til able® var Anton en kæmpe- og værdifuld hjælp. God til at holde overblikket, hurtig til at reagere når det var nødvendigt, fleksibel, og ikke mindst en fantastisk sparringspartner under og efter hele forløbet – det er han selvfølgelig stadigvæk.

I dag hjælper Anton os med Adwords, Bing ads, facebook annoncering og linkedin. En løsningsorienteret, konverteringsfokuseret, og ærlig samarbejdspartner. Anton har mine varmeste anbefalinger.

Julie Lovin

Head of Marketing, able®

Engelske

I hereby give my recommendations in collaboration with Anton Hoelstad. Anton is very talented, dedicated and reliable, and I will always have him in mind for SEO & SEM tasks in relation to Magasin Onlineshop.

Thomas Baunehøj

Head of Business Development, Magasin du Nord

Anton Hoelstad is a very hard-working and thorough person. He has great knowledge in his profession and is an expert in his field. I can highly recommend him as a business partner.

Bine Lind

Ejer, LIND DNA

Anton is one of the strongest digital marketing specialists and talents I’ve come across. I hired Anton to develop and implement a PPC program from scratch and in few weeks Anton managed to setup one of the strongest accounts driving instant and significant CPL cuts, outsmartening the competition. Anton never says no but accepts to be challenged and finds needed solutions with a positive spirit.

Speed, competence, structure and passion is some of the professional keywords for Anton. On top Anton is a great, great guy and I will be happy to work with him again and to provide my highest recommendations.

Dennis Birkebæk

CMO, Monera.dk

Anton has played a vital part in strengthening the SEM profile of Magasin. He is very hands-on oriented but also able to look at SEM from a strategic level. He is always up to date with the latest news and changes within the world of SEM. I would highly recommend Anton for any job suiting his abilities.

Mikkel Pedersen

Head of eCommerce, Magasin du Nord

[rating_form id=”1″]