Ydelser

SEARCH ADS

Få din virksomhed til at dominere søgeresultaterne med avancerede Search Ads kampagner. Gennem præcis målretning og optimerede budstrategier hjælper jeg dig med at nå dine kunder, når de søger efter dine produkter eller tjenester. Oplev øget trafik og flere leads med Search Ads.

DISPLAY ADS

Øg din rækkevidde og synlighed med kreative Display Ads, der skaber opmærksomhed og interesse. Brug avancerede målretningsstrategier til at nå dine potentielle kunder, uanset hvor de befinder sig online. Hvis der er pladser til bannere sørger jeg for, at dine annoncer bliver set af de rigtige personer.

PERFORMANCE MAX

Maksimer din online tilstedeværelse med Performance Max kampagner, der leverer resultater. Gennem kontinuerlig overvågning og optimering skaber jeg kampagner, der tilpasser sig markedets dynamik og forbrugeradfærd. Målet er at sikre, at du får de bedst mulige resultater fra din annoncering.

YOUTUBE VIDEO ADS

Fang din målgruppes opmærksomhed med engagerende YouTube Video Ads. Ved brug af avanceret målretning nås din ideelle målgruppe og jeg optimerer dine kampagner for maksimal rækkevidde og indflydelse. Perfekt til at fortælle din historie og bygge brand awareness på verdens næststørste søgemaskine.

SHOPPING ADS

Øg din online omsætning med effektive Google Shopping Ads, der når ud til potentielle kunder som sidder klar til at købe. Ved at præsentere dine produkter på en attraktiv og informativ måde i søgeresultaterne, skaber vi en nem og hurtig vej for kunderne til at finde og købe dine produkter.

REMARKETING & RETARGETING

Hold din virksomhed top-of-mind med målrettet remarketing og retargeting. Ved brug af målretningsmetoder til at nå ud til tidligere besøgende med relevante annoncer, der øger chancen for, at de vender tilbage og fuldfører deres køb. Gør dine tidligere besøgende til loyale kunder.

APP CAMPAIGNS

Driv succes for din app med målrettede kampagner, der når ud til potentielle brugere. Ved at udnytte Googles omfattende netværk og avancerede målretning hjælper jeg dig med at tiltrække nye brugere og fastholde eksisterende, hvilket øger din apps samlede succes.

DEMAND GEN

Målret præcist og skab interesse med Googles innovative Demand-Gen løsninger og avanceret data. Ved at forstå dine kunders behov og interesser kombineret med kreativitet og dataanalyse skaber jeg kampagner, der engagerer og tiltrækker dine ideelle kunder.

GOOGLE MAPS LOCAL BUSINESS ADS

Sæt din lokale virksomhed på kortet med målrettede Google Maps Local Business Ads. Jeg hjælper dig med at øge din synlighed på relevante lokale søgninger, så dine potentielle kunder nemt kan finde og kontakte dig. Det fører til flere besøgende, øget trafik til websitet og ikke mindst salg.

MICROSOFT BING ADS

Tiltræk nye kunder og øg din online tilstedeværelse med effektive Microsoft Bing Ads kampagner. Ved at annoncere på Bing får du adgang til et nyt søgemarked, og når en bredere målgruppe. Du drager desuden fordel af mindre konkurrence og lavere klikpriser, hvilket resulterer i bedre ROI.

SEO SYNERGI

Driv mere trafik og øg konverteringer med en kombineret SEO og Google Ads strategi. Ved at udnytte de styrker, hver metode tilbyder, hjælper jeg dig med at opnå en bedre online tilstedeværelse og skaber resultater. Vi sørger sammen for at skabe sammenhængende strategi for maksimal effekt.

SØGEORDSANALYSE

Skab en stærk annonceringsstrategi med en detaljeret søgeordsanalyse. Jeg identificerer de mest værdifulde søgeord, så du kan nå dine forretningsmål effektivt. Få hjælp til at forstå, hvad dine kunder søger efter, og hvordan du kan målrette dine annoncer for at opnå maksimal synlighed og konvertering.