Gratis Wolt rabatkode med 25 kr.

ANTON25KR

At købe takeaway fra Wolt kan være en dejlig ting – men det bliver kun endnu bedre hvis det bliver en smule billigere, og man evt. kan få gratis levering, med en Wolt rabatkode på 25 kr. Jeg er personligt stor fan af at bruge promo codes til diverse services, da det gør den første oplevelse både billigere og bedre.

Hjem » Få din rabatkode til lækker mad med WOLT

Wolt rabatkode til lækker mad – ANTON25KR

Du har formentlig allerede hørt om Wolt – en helt fantastisk service, som sørger for, at du får lækker og friskt tilberedt mad, når du ikke selv orker at stå ved kødgryderne. Det, der adskiller Wolt fra andre takeaway muligheder, er deres store udvalg af sunde alternativer til den sædvanlige usunde takeaway. Desuden har Wolt en super lækker app, der tillader dig at tracke din mad fra det øjeblik, du har bestilt den – du kan sågar følge leveringsbuddets vej gennem byen til din lejlighed. Ret nemt og bekvemt for de virkeligt sultne og utålmodige

På nuværende tidspunkt kan du benytte dig af Wolts services i flere danske byer, nemlig København (inklusive Lyngby og Gentofte), Odense, Aarhus, Aalborg og Roskilde.

Kom hurtigt i gang med en Wolt rabatkode

Wolt har meget hurtigt fået sparket dørene ind til det danske takeaway marked – og det er helt på sin plads, at app’en har fået så stor succes. Udvalget er godt og overskueligt, og der er virkelig meget lækker og sund mad fra alle dine yndlingssteder. Derudover har de en kundeservice-chat, som sidder klar til at hjælpe dig hurtigt, når du har behov for det.

Vil du gerne prøve Wolts mange madmuligheder, så har vi gode nyheder. Vi har nemlig en Wolt rabatkode, du kan benytte dig af, så du kan få rabat på din allerførste ordre på app’en.

Wolt rabatkode - 25 kr. gratis promo code
Rabatkode til Wolt på 25 kr. til lækker takeaway

BRUG DIN WOLT PROMO CODE HER:

ANTON25KR

Download Wolt app til iOS eller Android for at bruge din promo code

Sådan tilmelder du dig Wolt

Wolt rabatkoden er kun for nye brugere, som ikke tidligere har benyttet sig af Wolt. Når du tilmelder dig Wolt, skal du igennem følgende trin:

  1. Hent Wolt til enten iOS til iPhone eller til Android på Google Play.
  2. Opret en bruger i systemet. Her skal du indtaste mailadresse samt din leveringsadresse og kontaktoplysninger. Vær sikker på, at du indtaster korrekt telefonnummer, så leveringsbuddet kan ringe til dig, hvis han eller hun ikke kan finde adressen.
  3. Indtast dine betalingsoplysninger, så Wolt kan trække betalingen fra din konto, når du har fået leveret din mad.
  4. Gå herefter ind på din profil ved at klikke på “Mig” og klik på ”Indtast promo code”. Her indtaster du ANTON25KR i feltet
  5. Har du spørgsmål undervejs, kan du klikke på ”Live support chat”, hvor Wolts medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.

Hvordan benytter du Wolt?

Wolt samarbejder med en lang række caféer og restauranter, som alle er oplistet i app’en. App’en inddeler restauranter i typer af mad, herunder Indisk, Sundt, Sushi og Pasta, og det gør det nemt og overskueligt at finde hurtigt frem til netop den mad, du higer efter lige i dette øjeblik.

Når du lægger en bestilling, har du mulighed for selv at hente maden eller få den leveret lige til døren. Du kan desuden indsætte flere leveringsadresser, så det er nemt og hurtigt for dig at bestille mad til din arbejdsplads eller ned til dit sommerhus.

Du kan desuden oprette din egen Wolt rabatkode, så du kan få rabat på 25 kroner, når dine venner køber første gang.

 

 

3/510 ratings
Hvordan får jeg gratis 25 kr. til mad på Wolt?

Du skal bruge rabatkoden ANTON25KR, og herefter får du med det samme 25 kr. til din næste take-away bestilling.

Kan man få en rabatkode til gratis levering?

Det kan du desværre ikke længere, men du kan stadig bruge promokoden ANTON25KR, så du får 25 kr. Disse kan du bruge både til mad eller levering.

Hvilken slags mad kan man få på Wolt?

Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser. Uanset om du leder efter en burger, pizza, mexikansk, sushi eller lignende, så er dit yndlingssted nok allerede på platformen. Så få du bare oprettet en bruger, så du kan få bestilt noget lækker mad!

Hvordan kan man få et job hos Wolt?

Her skal du gå direkte til Wolts eget website, og lede i menuen efter informationen – det er heldigvis meget nemt at finde!