prøv det nu og få din wolt rabatkode til lækker mad her

FÅ EN WOLT RABATKODE HER

3NJ57

Hjem » Få din rabatkode til lækker mad med WOLT

Wolt rabatkode til lækker mad

FÅ FAT I DIN WOLT COUPON HER

3NJ57

Du har formentlig allerede hørt om Wolt – en helt fantastisk service, som sørger for, at du får lækker og friskt tilberedt mad, når du ikke selv orker at stå ved kødgryderne. Det, der adskiller Wolt fra andre takeaway muligheder, er deres store udvalg af sunde alternativer til den sædvanlige usunde takeaway. Desuden har Wolt en super lækker app, der tillader dig at tracke din mad fra det øjeblik, du har bestilt den – du kan sågar følge leveringsbuddets vej gennem byen til din lejlighed. Ret nemt og bekvemt for de virkeligt sultne og utålmodige

På nuværende tidspunkt kan du benytte dig af Wolts services i flere danske byer, nemlig København (inklusive Lyngby og Gentofte), Odense, Aarhus, Aalborg og Roskilde.

Kom hurtigt i gang med en Wolt rabatkode

Wolt har meget hurtigt fået sparket dørene ind til det danske takeaway marked – og det er helt på sin plads, at app’en har fået så stor succes. Udvalget er godt og overskueligt, og der er virkelig meget lækker og sund mad fra alle dine yndlingssteder. Derudover har de en kundeservice-chat, som sidder klar til at hjælpe dig hurtigt, når du har behov for det.

Vil du gerne prøve Wolts mange madmuligheder, så har vi gode nyheder. Vi har nemlig en Wolt rabatkode, du kan benytte dig af, så du kan få rabat på din allerførste ordre på app’en.

BRUG DIN WOLT PROMO KODEN HER:

3NJ57

Sådan tilmelder du dig Wolt

Wolt rabatkoden er kun for nye brugere, som ikke tidligere har benyttet sig af Wolt. Når du tilmelder dig Wolt, skal du igennem følgende trin:

 

  1. Gå ind i din app store og hent Wolt app’en ned. Wolt fungerer både på iPhone og Android.
  2. Opret en bruger i systemet. Her skal du indtaste mailadresse samt din leveringsadresse og kontaktoplysninger. Vær sikker på, at du indtaster korrekt telefonnummer, så leveringsbuddet kan ringe til dig, hvis han eller hun ikke kan finde adressen.
  3. Indtast dine betalingsoplysninger, så Wolt kan trække betalingen fra din konto, når du har fået leveret din mad.
  4. Gå herefter ind på din profil og klik på ”Indtast promokode”, før du foretager en bestilling. Så bliver rabatten automatisk trukket af det, du bestiller for.
  5. Har du spørgsmål undervejs, kan du klikke på ”Live support chat”, hvor Wolts medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.
FÅ EN RABATKODE TIL LÆKKER MAD HER

3NJ57

FÅ GRATIS WOLT RABATKODE HER

3NJ57

Hvordan benytter du Wolt?

Wolt samarbejder med en lang række caféer og restauranter, som alle er oplistet i app’en. App’en inddeler restauranter i typer af mad, herunder Indisk, Sundt, Sushi og Pasta, og det gør det nemt og overskueligt at finde hurtigt frem til netop den mad, du higer efter lige i dette øjeblik. 

Når du lægger en bestilling, har du mulighed for selv at hente maden eller få den leveret lige til døren. Du kan desuden indsætte flere leveringsadresser, så det er nemt og hurtigt for dig at bestille mad til din arbejdsplads eller ned til dit sommerhus.

Du kan desuden oprette din egen Wolt rabatkode, så du kan få rabat på 25 kroner, når dine venner køber første gang.

 

 

3.7/53 ratings
FÅ DIN PROMO KODEN HER

3NJ57