RIDE PÅ løbehjul OG FÅ DIN gratis til wind RABATKODE HER

FÅ DIN PROMO CODE HER

8ABGA0U

Hjem » Få din rabatkode til WIND løbehjul

WIND RABATKODE TIL LØBEHJUL

KLIK PÅ TIL WIND KNAPPEN & Fa fat på sådan et løbehjul

FÅ EN WIND RABATKODE HER

8ABGA0U

Et elektrisk løbehjul er blevet det mest effektive og fleksible transportmiddel, når du skal rundt i storbyen. Der er ingen grund til selv at investere i det populære transportmiddel, da du med en rabatkode kan få adgang til markedets mest funktionelle modeller fra WIND.

I 2019 blev det lovligt at køre på de intelligente el-løbehjul i trafikken. Alle over 15 år har mulighed for at kunne låne et løbehjul og spare tid i trafikken. Det kræver kun en mobil telefon.

Hvem er WIND?

WIND Mobility er en virksomhed, som designer de mest intelligente og smarte el scooters, der gør det nemt og enkelt for dig at bevæge dig i storbyens trafik. Det er virksomhedens mission at udvikle el-løbehjul for at skabe større mobilitet, sikkerhed og fleksibilitet i de største byer.

Som et nyt koncept er virksomheden begyndt at udleje deres løbehjul, så det er muligt for alle og enhver at få den mest effektive, sikre og behagelige transport.

I Danmark har du mulig for at leje en el scooter i København. Der findes et større antal af de moderne og fleksible transportmidler i hovedstaden, og du kan nemt få adgang til at benytte dig af et af dem ved at downloade WIND’s app til din mobil.

Bliv hurtigt kørende med følgende rabatkode:

BRUG DIN WIND PROMO KODE HER:

8ABGA0U

Sådan får du adgang til din WIND rabatkode

Når du har brug for en sjov tur rundt i den danske hovedstad med venner, eller når du har brug for at kunne køre problemfrit rundt i byen, har du mulighed for at leje et elektrisk løbehjul.

Det er enkelt og simpelt, da du får adgang og information via din mobiltelefon.

  1. Start med at downloade appen “WIND”, som du finder i app store
  2. Opret dig om ny bruger
  3. Gennemfør din tilmelding

Når du har oprettet dig, kan du bruge din rabatkode, som du kan bruge på din første tur. På din brugerprofil får du et bykort med oversigt over det store område, hvor du har lov at bruge el-løbehjulet.

Det kræver ikke kørekort at benytte et elektrisk løbehjul, og på dit bykort kan du se de steder i byen, hvor løbehjulene befinder sig. Når du har fundet dit elektriske transportmiddel, skal du bruge rabatkoden til at låse det op.

Herefter kan du få uforglemmelige og sjove oplevelser i den danske hovedstad.

FÅ EN RABATKODE TIL LØBEHJUL HER

8ABGA0U

FÅ DIN PROMO CODE HER

8ABGA0U

Brug et WIND løbehjul og spar tid i trafikken

De funktionelle el scooters giver ikke kun sjove oplevelser i trafikken. De kan få dig mere effektivt og problemfrit rundt i byen, og de kan få stor betydning for dig, når du vil undgå at spilde tid på at holde i kø. Med en WIND el scooter bliver du fri for at spilde din tid ved at holde i kø. Du får nem og ugeneret adgang til selv de mindste og smalleste passager i hovedstaden, og du bidrager til et sundere og bedre miljø ved at bruge et elektrisk transportmiddel.

Når du har mulighed for at leje de populære løbehjul, er du fri for selv at investere i en model. Dermed sparer du penge på både køb og vedligehold. Det er nemt at leje løbehjulene, da det hele fungerer via din downloadede app.

Hvis du helst ikke selv vil bevæge dig alt for meget, men gerne stadig vil have takeaway, så kig efter din rabatkode til Wolt her.

 

0/50 ratings
FÅ FAT I DIN WIND COUPON HER

8ABGA0U