Uber rabatkode - Få gratis 100 kr. til din første tur

Vil du også gerne spare penge ligesom de fleste andre? Det er svært at sige nej tak til at få 100 kr. gratis til din første tur med en Uber rabatkode – og det er heldigvis meget nemt. Brug rabatkoden herunder når du opretter din bruger, og så får du med det samme 100 kr. på din konto som du kan bruge helt gratis til din første tur.

De første 100 kr. er gratis på din første tur – hvilket altså betyder at hvis du får en tur på mere end de 100 kr. du får gratis med rabatkoden, så er det kun de første 100 kr. af beløbet du ikke skal betale selv, men som Uber betaler for dig.

Sådan her kan du få dine gratis 100 kr.

  1. Du tilmelder dig her og downloader Ubers app her (har du allerede gjort det og lavet en bruger kan du gå til punkt 3)
  2. Opretter en bruger på de få minutter det tager at udfylde formularen
  3. Gå til punktet “rabatter” i menuen
  4. Indtast din rabatkode “ubergratistur100kr”
  5. Nyd at du har fået 100 kr. gratis til din første tur

Se hvordan du bruger din Uber rabatkode herunder

Sådan her kan du spare 20% på dine ture fremover

Eftersom Uber er en amerikansk virksomhed er det sat som standard at man automatisk betaler 20% i drikkepenge oveni den pris turen koster. Det kan du nemt ændre ved at slå drikkepengene helt fra i din bruger.

  1. Log ind på din bruger på Uber.com – du kan ikke gøre dette fra app’en og er derfor nødt til at logge ind på din bruger via computeren
  2. Gå til punktet “Betaling” på din bruger – eller klik her for at komme direkte dertil
  3. Her skal du ændre beløbet i punktet “Drikkepenge for Taxa” fra 20% til 0%
  4. Vupti – nu sparer du 20% på dine taxature fremover!

Hvad er fordelene ved Uber?

Uber har været utrolig meget diskuteret i medierne på det sidste, og om hvorvidt servicen bør klassificeres som pirattaxi-kørsel eller ej vil jeg lade dig selv vurdere. Jeg synes personligt at Uber har gjort noget ekstremt smart og nyttigt for chaufførbranchen, og det er deres funktion hvor man kan bedømme turen og chaufføren.

Har du nogensinde prøvet at tage en taxatur i Danmark, hvor du ikke blot synes det er dyrt som altid, men også at taxachaufføren havde en elendig måde at køre bil på, og/eller generelt set var direkte uhøflig og ubehøvlet? Det har jeg, og ikke kun én gang desværre. Og her har jeg virkelig haft en lyst til at kunne gøre noget ved det – men det er umuligt med normale taxaer.

Det kan man nu til gengæld med Uber – en mega fed feature hvis du spørger mig. Så skal man så også huske at man selv bliver bedømt som passager 🙂 Og med din Uber rabatkode får du endda lov til at tage en gratis tur for at prøve servicen af, så du kan se hvad du selv synes!

Se hvordan du bruger Uber generelt med denne video

Se mere om Uber

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner - 2 stemme(r), gennemsnit: 3,00 ud af 5


Loading...
Kunne du lide hvad du læste, så del det endelig med andre 🙂
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone