rabatkode MED op til 2 timers gratis tur PÅ Tier løbehjul & SCOOTERE her

Hjem » Få en rabatkode til Tier scootere og elløbehjul her

Kunne du godt tænke dig at prøve de Tier scootere eller el-løbehjul, der står rundt i den Københavnske midtby?

 

Så brug vores Tier rabatkode ved at trykke på linket her, når du tilmelder dig appen, og så får du mulighed for at prøve enten en scooter eller et elløbehjul gratis!

 

BRUG PROMOKODEN:

Sådan tilmelder du dig Tier og får rabat

Tier rabatkoden virker kun for nye tilmeldte. Hvis du allerede har en bruger, så bliver du nødt til at oprette en ny med en ny e-mailadresse, for at denne coupon kan virke.

Sådan kommer du i gang:

 1. Download appen ’TIER’ i Apples App Store eller Google Play.
 2. Åbn appen, og tryk på ’Tilmeld’.
 3. Udfyld dine informationer.
 4. Tryk tilmeld.

Når du har været igennem disse steps, så har du en bruger med en Tier rabatkode til elløbehjul og scootere. Nemmere bliver det ikke.

KOM HURTIGT I GANG HER MED PROMO KODEN:

https://tier.page.link/X847

Hvad er Tier?

Tier er startet op i Berlin og har allerede vundet rigtig stor succes, hvorfor de nu har udvidet til blandt andet den danske hovedstad København. Tier elløbehjul kører på samme princip som delebiler eller bycykler.

Du downloader blot en app, og så kan du se, hvor langt du er til den nærmeste Tier elløbehjul.

Det giver bedst mening at gøre brug af Tiers tilbud, når man ikke skal mere end max 5 km til sin destination. Og man må heller ikke komme for langt ud af København, når man bruger dem.

Men hvis ikke du absolut skal nogen steder, så prøv én for din morsomhedens skyld! De er nemlig fede at gøre rundt med, og farten giver smil på læben. Med vores Tier kupon kan din første gang oven i købet være gratis.

Love og regler – Det skal du vide, inden du kører på elløbehjul

Det er blevet lovligt i 2019 at køre på elløbehjul, men der er dog stadig nogle regler, man skal overholde. For eksempel skal man blive inden for cykelstierne, når man kører, og man skal altid have lys på elløbehjulet. Af andre krav gælder:

 • Du skal være fyldt 15 år.
 • Du må maks køre 20 km/t.

Hvis du har styr på disse krav, så skulle der ikke være noget, der holder dig tilbage. Du behøver nemlig ikke have et kørekort for at køre på et elløbehjul.

Husk blot at stille elløbehjulet ordentligt på plads, når du er færdigt med det. Altså for eksempel i et cykelstativ, så det ikke ligger og flyder på gaden.

Hvad venter du på?

Med vores Tier promo code/rabatkode kan du oprette dig som bruger lige nu, og så kan du tage et løbehjul næste gang, du skal cykle eller gå på tværs af byen. Selv om du beslutter dig for ikke at bruge det igen, så har du jo en gratis tur med promo koden, som du kan bruge. Så er det bare med at komme op på elløbehjulet!

  Leder du i stedet efter en rabatkode til Voi så klik her.

  Husk at Wolt også har en promo code, så du kan få gratis takeaway.

   

  4.6/57 ratings