SEOranking.io – Det nye danske SEO værktøj

SEOranking.io – Nyt dansk SEO værktøj til rank tracking

Jeg har fået æren af at prøve kræfter med et nyt SEO tool – udviklet af danskere – som vil tage kampen op med andre lignende rank trackere på markedet. Jeg vil i denne artikel gennemgå tool’et og de features der er tilgængelige nu, samt et “sneak peak” på de planlagte tilføjelser til tool’et vi kan vente at se inden for de kommende måneder. 

Simpel rank tracking

En af de ting jeg rigtig godt kan lide ved SEOranking.io er, at de har gjort det ekstremt simpelt at få opsat selve rank trackingen så man følge med i udviklingen af sine søgeords placeringer på Google. Du kan endda slippe for meget af arbejdet ved selve tilmeldingsprocessen, da det er muligt at tilmelde sig automatisk med sin Google bruger.

SEOranking.io

Det er meget nemt at opsætte hvert enkelt keyword man gerne vil tracke på, og følge udviklingen overordnet set for alle de keyword man holder øje med, men også ned på det individuelle niveau.

Rank tracking

Tilføjelse af keywords

Keyword tracking

Competitor tracking

En af de seneste ting der er blevet tilføjet til tool’et er muligheden for også at tracke på sine konkurrenter, så man kan se deres udvikling i rankings, og sammenligne dem med sig selv. Jeg ved at det er specielt denne del af værktøjet der vil blive arbejdet på fremover, hvor det også skal være muligt at se flere former for visualisering af sammenligningen.

Competitor tracking

Fremtidige features

En del af de ting der skal tilføjes til tool’et – i hvert fald efter min mening – er endnu bedre visualisering. Som det er lige nu mangler man lidt nogle grafer til at illustrere sammenligningen mellem sit eget website og konkurrenterne, samt udviklingen i den gennemsnitlige ranking for alle sine keywords etc. Det ved jeg er noget som udviklerne arbejder på, og noget som man kan forvente at se inden for den nærmeste fremtid.

Gratis og betalingsversion

Som det ser ud lige nu er der tre typer af brugere: Freemium, Premium og Expert i prislejerne gratis, 14,99$ om måneden og 24,99$ om måneden. Den store forskel mellem pakkerne er det antal af keywords man kan tracke på – hvor Freemium tillader 10 keywords, Premium 100 keywords og Expert 500 keywords.

Gratis og betalingsversion

Min anbefaling til dig

Jeg vil helt klart anbefale dig at prøve den gratis version af for at se om det her er et værktøj for dig. Jeg har personligt ledt længe efter et tool som jeg synes fungerede optimalt, som jeg kunne teste af gratis først, og som også prismæssigt gav mening for mig. Og selv om SEOranking.io er et projekt der er undervejs vil jeg helt sikkert selv være med til at teste tool’et af, og komme med forslag til udviklerne bag til hvordan det kan gøres bedre.

Tilmelder du dig også i dag bare med gratis versionen kan du få opdateringer på email når der bliver tilføjet nye funktioner til værktøjet, og altid opgradere senere når du synes det er blevet pengene værd. Alternativ kan du også følge med her på bloggen, da jeg om nogle måneder igen har tænkt mig at lave et opfølgende indlæg med alle de nye funktionaliteter.

Få opdateringer på mail

Hvis du har forslag til hvordan tool’et kan blive endnu bedre så skriv det endelig herunder i kommentarfeltet – så skal jeg nok sørge for at gøre udviklerne bekendte med jeres idéer og kommentarer.

Tag evt. et kig på et af de andre rank trackere af dansk oprindelse:

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner - 1 stemme(r), gennemsnit: 5,00 ud af 5


Loading...
Shares 0
Kunne du lide hvad du læste, så del det endelig med andre 🙂
Share on Google+Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *