Livet tager en helt ny drejning

Livet tager en helt ny drejning

Jeg har truffet en beslutning som uden tvivl har været en af de største og sværeste erhvervsmæssigt, jeg personligt har skullet træffe. Jeg har valgt at sætte en stopper for mit liv som bureauejer og selvstændig på fuld tid, efter jeg i en længere periode har kunnet mærke på mig selv, at dette ikke var livet for mig.

Fra på mandag er jeg i stedet officielt blevet den nye ”online-marketing-mand” hos Philipson Wine, Danmarks største online forhandler af vin. På den måde kan jeg få kombineret to store passioner og interesser for mig – digital markedsføring og lækker vin! 

Tankerne bag beslutningen

Der har været mange årsager til valget om at gå fra det komplicerede og usikre liv som iværksætter til en mere overskuelig og sikker tilværelse som lønmodtager.

For jer som ikke ved det, så blev jeg husejer sammen med min forlovede for nogle måneder siden – og en stor beslutning som denne har i den grad været med til, at sætte en hel del ting i perspektiv. Der kom et tidspunkt hvor det gik op for mig, at jeg aldrig var tilstede derhjemme, selv når jeg var der fysisk.

Mine tanker var konstant et andet sted, for der er altid noget du kan lave som iværksætter – og noget man forsømmer for sin forretnings bedste. Konstant aktivering af hjernen på den måde som jeg havde det, har bestemt ikke været sundt for mig. Det har kørt mig helt ned, så jeg til sidst hverken havde lyst eller energi til at være social, træne og have en sund livsstil, eller dyrke en eneste af mine hobbyer.

Når et arbejde bliver til en rutine på den måde som det endte med at blive for mig, og passionen og energiniveauet kører på et nødblus, så er det på tide at stoppe og finde på noget andet. Og jeg savner virkelig at have overskud til andet end at arbejde.

Alt den ekstra tid som jeg nu får, har jeg tænkt mig at bruge på at være mere sammen med min forlovede, mine venner og familie, motionere jævnligt og dyrke mine hobbyer såsom at køre mountainbike i skoven. Generelt vil jeg prøve at holde helt op med at planlægge alle mine vågne timer ned til mindste detaljer, som jeg så længe har følt mig nødsaget til, for at kunne nå det absolut mest nødvendige.

10 års erhvervserfaring på rekordtid

Jeg fortryder på ingen måde det valg jeg traf i sin tid, da jeg forlod min stilling hos Autobutler for at udleve min drøm som fuldtidsiværksætter. Jeg har lært så ufatteligt meget på rekordtid, og fået så mange erfaringer jeg ikke ville have kunnet fået i et hvilket som helst fuldtidsjob som lønmodtager jeg ellers kunne have valgt.

De erfaringer jeg har gjort mig i min relativt korte tid som fuldtidsselvstændig har i den grad været med til at udvikle mig som person – ikke kun erhvervsmæssigt, men bestemt også personligt.

Arbejdsopgaver såsom rekruttering, salg, strategi, medarbejderudviklingssamtaler, projektstyring og meget mere, var ikke alle nogle jeg kunne have fået, lige så hurtigt som lønmodtager. Det føles som at have fået 10 års erhvervserfaring på under 2 år – noget jeg helt klart kan anbefale andre!

Den nye udfordring

Jeg har fået muligheden for at hjælpe Philipson Wine med at få endnu mere succes end de allerede har i dag som Danmarks største forhandler af vin på nettet. Arbejdsopgaverne vil være mere varierede inden for marketing end jeg tidligere har været vant til, og brede sig ud over mit speciale i PPC-marketing og Google AdWords.

På den måde, vil jeg få muligheden for, at udvikle mig i andre retninger end jeg tidligere har haft mulighed – og det bliver rigtig sjovt, at skulle sælge varer som vin online. Jeg glæder mig rigtig meget til, at se hvad vi kan gøre det til.

Et helt andet liv

Det bliver i den grad et anderledes liv end det jeg har været vant til det seneste 1,5 års tid – som husejer og lønmodtager, med langt færre arbejdstimer, så der også er tid til fritid ved siden af arbejdet.

Min mountainbike har ikke rørt sig siden jeg startede som selvstændig, og i og med jeg er flyttet nordpå til Hørsholm, tæt på skoven i Rungsted, så skal dette nok ændre sig markant!

Upjective Digital kører stadig videre

Det jeg har været med til at skabe, i form af det digitale marketing bureau Upjective Digital, bliver ført videre af min (tidligere) forretningspartner Kasper Rasmussen. Så på den front vil ikke meget være ændret, bortset fra at det ikke længere vil være undertegnede ved roret.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner


Loading...
Shares 0
Kunne du lide hvad du læste, så del det endelig med andre 🙂
Share on Google+
Google+
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *