Vælg navn til din virksomhed med omhu

Vælg navn til din virksomhed med omhu

Mange iværksættere har stået overfor problemstillingen ift. at skulle finde et navn til sin virksomhed. Jeg husker tydeligt at jeg selv har stået i den situation, mere end én gang – og det er noget jeg personligt har investeret mange timers tanker og overvejelser i, for at finde frem til “det perfekte navn” til min […]

Mine 6 uger lange rejse for at få oprettet en erhvervskonto

Min 6 uger lange rejse for at få oprettet en erhvervskonto

Hvis I ikke allerede har opdaget det, så sprang jeg ud som selvstændig her i januar 2015, og dertil skulle jeg som så mange andre bruge et holdingselskab, hvortil man også skal bruge en erhvervskonto. Og det var bestemt lettere sagt end gjort – og jeg vil nu give dig min meget frustrerede historie om […]

Selvstændig vs. Lønmodtager: fordele og ulemper

Selvstændig vs. Lønmodtager: fordele og ulemper

Jeg er med garanti ikke den eneste som for nylig har gået med tankerne om at skulle blive selvstændig, og overvejet de forskellige fordele og ulemper sammenlignet med et liv som lønmodtager. Der er nogle helt åbenlyse grunde til at skulle vælge at skifte et sikkert liv ud med fast månedlig indkomst ud med et […]

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner - 1 stemme(r), gennemsnit: 5,00 ud af 5


Loading...