Livet tager en helt ny drejning

Livet tager en helt ny drejning

Jeg har truffet en beslutning som uden tvivl har været en af de største og sværeste erhvervsmæssigt, jeg personligt har skullet træffe. Jeg har valgt at sætte en stopper for mit liv som bureauejer og selvstændig på fuld tid, efter jeg i en længere periode har kunnet mærke på mig selv, at dette ikke var […]

Vælg navn til din virksomhed med omhu

Vælg navn til din virksomhed med omhu

Mange iværksættere har stået overfor problemstillingen ift. at skulle finde et navn til sin virksomhed. Jeg husker tydeligt at jeg selv har stået i den situation, mere end én gang – og det er noget jeg personligt har investeret mange timers tanker og overvejelser i, for at finde frem til “det perfekte navn” til min […]

10 inspirerende personer i online industrien

10 inspirerende personer i online industrien

For et godt stykke tid siden så jeg, at en af de nyere ansigter i branchen jeg følger, Tue Lindblad som er manden bag onlinebijobber.dk, delte ros ud til de gavmilde mennesker i online industrien han selv havde fulgt. Den tankegang kan jeg godt lide, og jeg vil derfor nu gerne selv give mine roser ud […]

Mine 6 uger lange rejse for at få oprettet en erhvervskonto

Min 6 uger lange rejse for at få oprettet en erhvervskonto

Hvis I ikke allerede har opdaget det, så sprang jeg ud som selvstændig her i januar 2015, og dertil skulle jeg som så mange andre bruge et holdingselskab, hvortil man også skal bruge en erhvervskonto. Og det var bestemt lettere sagt end gjort – og jeg vil nu give dig min meget frustrerede historie om […]

Status: To måneder med en sund og effektiv hverdag

Status: To måneder med en sund og effektiv hverdag

De første to måneder med en sundere og mere effektiv hverdag er overstået, og i dette blogindlæg kan du få indblik i hvordan jeg synes det har fungeret, og effekten af disse ændringer. Har jeg rent faktisk fået noget ud af at ændre min hverdag? Er det dét værd? Skal noget ændres i fremtiden? Alt […]

Selvstændig vs. Lønmodtager: fordele og ulemper

Selvstændig vs. Lønmodtager: fordele og ulemper

Jeg er med garanti ikke den eneste som for nylig har gået med tankerne om at skulle blive selvstændig, og overvejet de forskellige fordele og ulemper sammenlignet med et liv som lønmodtager. Der er nogle helt åbenlyse grunde til at skulle vælge at skifte et sikkert liv ud med fast månedlig indkomst ud med et […]

2015 bliver et helt nyt kapitel og starten på noget stort

2015 bliver et helt nyt kapitel og starten på noget stort

Jeg er godt klar over at det hænger de fleste langt ud af halsen at tale om nytårsfortsæt, fordi de fleste af dem aldrig bliver til noget. Men jeg har alligevel besluttet mig for at offentliggøre det her, først og fremmest for at gøre det sværere for mig at falde i, men også fordi jeg […]

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner - 1 stemme(r), gennemsnit: 5.00 ud af 5


Loading...
Shares 0