rabatkode TIL GRATIS TUR PÅ LIME LØBEHJUL & SCOOTERE MED OP TIL 5 OPLÅSNINGER

Hjem » Få en rabatkode til Lime scootere og elløbehjul her

FÅ LIME RABATKODE til el-løbehjul

KLIK PÅ KNAPPEN & Få PROMO CODE TIL AT STARTE DIN TUR GRATIS 
MED OP TIL 5 OPLÅSNINGER PÅ de SMARTE SCOOTERE

Det kan virkelig være besværligt at bevæge sig omkring i en tætpakket by som København. Tit kan man få mere ud af at cykle end at sidde i kø blandt bilerne – men hvis man ikke er glad for at cykle, kan en bil nærmest være nødvendig.

Men en bil er måske lige lovligt meget at anskaffe sig, hvis man ender med at køre helt alene i den. Så hvorfor ikke i stedet bruge en scooter som Lime’s, som du kan bevæge dig hurtigt omkring på. På den måde slipper du også for at bruge den offentlige transport, køre i bus, tog og metro – og kan i stedet køre omkring på løbehjul som en fri fugl.

Dog er de her scootere en større investering hvis du skal have din egen – og de fylder også sådan i entréen. Men her kan du slippe for besværet og den store udgift med både VOI løbehjul og Tier scootere. Og hvorfor ikke starte ud med en rabatkode som denne:

KOM HURTIGT I GANG HER MED PROMO KODEN:

https://lime.bike/referral/RJNP3AG

Sådan HER tilmelder du DIG LIME og få GRATIS OPLÅSNING MED PROMO CODE

For det første skal det nævnes, at rabatkoden kun virker for de nye brugere. Ikke for de personer som allerede har tilmeldt sig Lime løbehjul app’en.

 1. Hent app’en & Opret bruger: For at få brugt din promo code skal du starte med at hente app’en til enten Android eller iPhone, og derefter skal du oprette din bruger. 
 2. Åben app’en og gå til din “Pung”: Når du har oprettet din bruger gå til i menuen under “Pung” -> “Kampagner” -> “Tilføj kampagne”
 3. Indtast din promokode: Her kan du indtaste din rabatkode, som kan give dig op til 5 oplåsninger af deres løbehjul og scootere: ”RJNP3AG”

Uber for EL-LØBEHJUL? 

Måske du har du slet ikke hørt om firmaerne Lime, VOI og Tier før. Praktisk talt det er blot tjeneste hvor du kan leje en scooter via deres app’s, og selv køre rundt – i stedet for at skulle cykle eller tage offentlig transport. Og de giver en promokode/rabatkode ligesom Uber også gjorde dengang, for at få flere til at prøve deres produkt.

Husk at følge reglerne

 • Vis stor respekt for fodgængere og bilister
 • Følg færdselsreglerne
 • Kør på cykelstier langs kantstenen. Kør ikke på selve fortovet
 • Brug en hjelm
 • Aldrig medbring passagerer på scooteren
 • Behandle løbehjulet ordentligt, og undgå at ødelægge den
 • En coupon kan kun virke for nye brugere

Hvor kan du leje LØBEHJULENE?

Lime er tilgængelig i flere store byer – og nu også i København. Selv om app’en stadig er helt ny i DK kan du sagtens finde scooterne rundt omkring på gaderne – sammen med deres konkurrenter TIER og VOI. Du skal bare åbne app’en, og se på kortet hvor den nærmeste scooter er, og skynde dig hen til den, låse op og køre afsted.

Hvordan bruger du scooterne?

 • Find et løbehjul tæt på dig, og gå helt hen til det
 • Åben for din app – og scan QR koden på el-løbehjulet
 • Lås scooteren op
 • Stil dig på løbehjulet, skub det fremad og tryk på speederen – og nu kører du
 • Husk nu at brug promo code inden du går igang!

Leder du i stedet efter en rabatkode til Tier så klik her.

Alternativt kan du få en rabatkode til VOI her. 

Eller hvad med noget gratis takeaway – så tag et kig på denne Wolt rabatkode i stedet.

 

3.3/515 ratings