FÅ GRATIS TID I DELE-BYBILER MED GREEN MOBILITY I KØBENHAVN

FÅ EN RABATKODE TIL GREEN MOBILITY HER

EW3kALxF

Hjem » Få en rabatkode til Green Mobility her

GREEN MOBILITY RABATKODE TIL DELE-BYBILER

KLIK PÅ KNAPPEN & FÅ KUPON MED OP TIL
30 GRATIS MINUTTER KØRETID!

FÅ EN KUPON HER

EW3kALxF

I København kan du hos GreenMobility nemt og hurtigt låne en dele-bybil (også kaldt Din Bybil), og så er du hurtigt kørende på ingen tid. Med Din Bybil kan du blive bilejer for en dag, og nemt og hurtig komme rundt til det, du skal i København. Uanset hvor du befinder dig i storbyen, kan du finde en bil fra GreenMobility tæt på.

Du kan endda nyde rigtig godt af vores rabatkode, som du finder lige herunder. Med rabatkoden har du mulighed for at få gratis tid i delebilerne.

Bliv hurtigt kørende med følgende rabatkode:

BRUG DIN RABATKODE HER:

EW3kALxF

SÅDAN FÅR DU EN GREEN MOBILITY RABATKODE TIL EN GRATIS TUR

1. Del din unikke kode med alle dem du ønsker, skal køre grønt.
2. Bed dem du giver din kode til, om at indtaste den ved tilmelding – så får de 30 gratis minutter til at starte op på.
3. Når første tur er kørt, får du automatisk 15 frie minutter ind på din GreenMobility konto, for hver ny bruger der kører.”
4. Din unikke kode er “EW3kALxF.”

FÅ FAT I DIN COUPON TIL BYBILER HER

EW3kALxF

FÅ EN GREEN MOBILITY COUPON HER

EW3kALxF

GRØN VIRKSOMHED DER UDBYDER MILJØVENLIGE DELEBILER I KØBENHAVN

GreenMobility A/S er en dansk virksomhed, som udbyder elektriske dele-bybiler i København. Siden 2016 har de udviklet på en let tilgængelig og miljørigtig transportform. Blandt andet for at skabe et grønnere og sundere København. De har 400 eldrevne og miljørigtige bybiler, så der er med garanti altid en tæt på dig. Du kan nemt og hurtigt låne en bybil hos GreenMobility uden at skulle bekymre dig om dyre parkeringer og diverse forsikringer.

Desuden skal du heller ikke tænke på opladning af din lånte bil. Alt du behøver, er et kørekort og en mobil med GreenMobility app’en. Ved at låne en bybil er du altså med til at skabe renere luft og mindre støj, og samtidig har du en helt anden frihed end som bilejer.

GreenMobility har meget store ambitioner og ønsker at skabe en forskel for de næste mange generationer. Dette vil de blandt andet gøre ved at være Europas førende udbyder af dele-bybiler.

Deres mål er faktisk at være til stede i +15 byer inden vi rammer år 2022. GreenMobility er allerede godt i gang i København og derudover har de også lanceret hele 250 dele-bybiler i Norge.

SÅDAN BENYTTER DU GREENMOBILITYS DELE-BYBILER

Det er virkelig nemt at komme i gang med at bruge en af GreenMobilitys mange dele-bybiler i København. Du skal blot hente app’en og så er du godt på vej til at blive rigtig godt kørende. Herefter skal du igennem fem steps:

  • Indtast din e-mail og opret et password.
  • Så skal du uploade et billede af dit kørekort.
  • Upload derefter en selfie – det bruges til at sammenligne dig og billedet på dit kørekort.
  • Indtast de personlige oplysninger, du bliver bedt om.
  • Indtast til sidst dine betalingsoplysninger.
  • Husk at indtaste vores rabatkode for gratis køretid!

Herefter modtager du en velkomstmail, og så er du altså klar til at reservere din første dele-bybil. App’en finder selv den bybil, som er tættest på dig og fortæller dig hvor langt du har hen til den. Herefter kan du vælge bilen og reservere den.

Når du har fundet din bil og står ved siden af den, skal den blot låses op ved et enkelt klik i app’en. Der findes en masse hotspots rundt omkring, hvor du kvit og frit kan parkere bilen og turen er først slut, når du vælger at afslutte turen i app’en. Herefter betaler du kun for det antal minutter, som du har brugt.

Tilmeld dig i dag, brug din rabatkode, bliv rigtig godt kørende og samtidig kan du være med til at gøre København til et grønnere sted.

Wolt har også rabatkoder, til gratis takeaway! 

5/52 ratings
FÅ EN KUPON TIL GREEN MOBILITY HER

EW3kALxF