Få gratis tid i DriveNow bybilerne med vores attraktive rabatkode

FÅ EN COUPON TIL DRIVENOW HER

kupon kommer snart

Hjem » Få en rabatkode til DriveNow her

FÅ DRIVENOW RABATKODE TIL BYBILER

KLIK PÅ KNAPPEN & Få PROMO CODE i 30 minutters gratis kørsel

FÅ FAT I DIN DRIVENOW COUPON HER

kupon kommer snart

Med DriveNow får du let og hurtigt adgang til lækre og miljøvenlige el-bybiler i og omkring København. Med bybilerne fra DriveNow bliver du hurtigt kørende på ingen tid med deres smarte app. De gør det nemt for dig at komme fra A til B i og omkring København, uden det koster det hvide ud af øjnene. Ovenikøbet kan du drage fordele af vores fordelagtige rabatkode, som du kan finde herunder. Med rabatten får du lige nu gratis tid i DriveNows bybiler!

Nyd køreturen i en af de mange bybiler med denne rabatkode:

Med et enkelt klik i app’en, kan du hurtigt reservere bilen – bliv klogere på firmaet og hvordan du bruger deres service herunder.

Sådan kommer du i gang med DriveNow PROMO CODE

Du kan nemt og hurtigt komme afsted i en af DriveNows biler. Du skal blot have et kørekort, en telefon og DriveNows app.
– For at tilmelde dig skal du oplyse følgende:

  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Nummeret på dit kørekort
  • Betalingsoplysninger
  • Til sidst skal du uploade et billede af dit kørekort og dig selv
  • Obs: husk at brug vores rabatkode for gratis køretid!

I app’en finder du så den bybil, som er tættest på dig. Herefter reserverer du bilen i app’en ved et enkelt klik på ”Reserver” og bilen er nu reserveret til dig i 20 minutter. Med app’en låser du bilen op (”Åbn bybilen) og herefter er det blot at køre til din ønskede destination.

FÅ DRIVENOW PROMO KODEN HER

kupon kommer snart

BRUG DIN DRIVENOW PROMO KODE HER

kupon kommer snart

Vær med til at gøre København til en grønnere by

DriveNow er et simpelt koncept, hvor du kan låne elbiler i København nemt og hurtigt. Du kan altså blive bilejer for en dag eller blot nogle timer, uden faktisk at skulle eje bilen. Du kan få adgang til DriveNows bybiler i døgnets 24 timer.

Det eneste du skal bruge, er blot et kørekort og DriveNows app. Herefter kan du reservere og låse bybilerne op. Herefter er du godt kørende på få sekunder, og får dig en nem og behagelig metode til at fragte dig selv fra A til B. De mange smarte bybiler eldrevet, hvilket er med til at skabe langt mere miljøvenlig kørsel. Samtidig er de med til at reducere trafikpropper og parkeringsproblemer, som præger København alle steder.

Meningen med DriveNows koncept, er at forbedre fremtidens transport. Det skal blandt andet gøres ved at skabe meget grønnere og mere miljøvenlige transportmuligheder, derudover skal det være meget nemmere for byboere og besøgende i byen at få adgang til et transportmiddel og transportere sig rundt i København.

DriveNows tjenester bliver løbende udvidet, således både bilerne og konceptet hele tiden forbedres og dermed fremtidssikrer virksomheden og konceptet.

Det koster kun 89,- for dig at blive medlem af DriveNow og i prisen medfølger der 30 minutters gratis kørsel. Kort tid efter du har indsendt dine oplysninger bliver du godkendt, og herefter har du altså adgang til DriveNows bybiler.

DriveNow har et utrolig attraktivt udvalg af biler. Det betyder, at du kan vælge mellem BMW i3, BMW 1-Serie, BMW X2 samt både 3-dørs og 5-dørs MINI Cooper. Tilmeld dig i dag, find din fortrukne bil og bliv godt kørende i et miljøvenligt køretøj.

Du kan du få en rabatkode til Green Mobility her også.

 

5/51 rating
FÅ GRATIS RABATKODE HER

kupon kommer snart

Share This