Få DIN RABATKODE TIL Circ HER for at Få en Gratis Tur

FÅ GRATIS CIRC KUPON HER

hsntok

Hjem » Circ rabatkode til el-løbehjul

FÅ CIRC RABATKODE TIL el-løbehjul

KLIK PÅ KNAPPEN & Få CIRC KUPON til gratis løbehjul kørsel

BRUG DIN RABATKODE TIL CIRC HER

hsntok

At bruge et moderne el-løbehjul er den nye geniale måde at komme omkring på. Især i byerne er det både smart, nemt, lydløst og bekvemt at hoppe op på et løbehjul.

Et el-løbehjul er the missing link imellem cyklen og bilen. En cykel kræver langt mere fysisk energi, og en bil kræver langt mere skadeligt brændstof.

Du kan enten købe eller leje et Circ løbehjul. Og du kan endda gøre det til en reduceret pris, hvis du benytter dig af en Circ rabatkode. Det er nemt, det er billigt og så er det faktisk ret sjovt at stå på et el-løbehjul.

BRUG DIN CIRC PROMO KODE HER:

hsntok

Sådan får du din rabat med en Circ rabatkode

Hvis du er ny bruger, kan du få en god start-op-rabat, når du skal leje en Circ el-scooter. Det er ret nemt at komme i gang, hvis du følger denne lille guide:

  1. Download appen. Du skal først og fremmest downloade en app til din telefon. Det kan du både gøre på en Android og på en iPhone.
  2. Opret en bruger. Via din e-mail kommer du videre ind i systemet, hvor du først får gennemgået regler og brugsanvisninger i forhold til kørsel på el-løbehjul. Det er meget nyttig information, som du bør læse grundigt igennem.
  3. Indtast dine betalingsoplysninger. Herefter får du adgang til at kunne få en rabatkode.
  4. Indtast din rabatkode. Når du går ind på “Free rides” og trykker på “Redeem code”, kan du indtaste din personlige rabatkode. Så er du ved at være i mål.
FÅ EN CIRC SCOOTER COUPON HER

hsntok

FA DIN CIRC PROMO CODE HER

hsntok

Når du skal bruge et Circ løbehjul

Når du har appen klar på din telefon, kan du gå hen til det nærmeste udlejningssted. Her går du ind på appen og trykker på “Ride”.

Så skanner du QR-koden på løbehjulet og trykker på “Unlock Circ” på telefonen for at aktivere el-løbehjulet. På løbehjulet trykker du på “Go”, og så er du på farten.

Husk at bruge din rabatkode, inden du kommer dertil.

BRUG DIN CIRC PROMO KODE HER:

hsntok

Circ el-løbehjul er tysk kram

Går du efter et el-løbehjul, som kan mere end blot at være et sjovt stykke legetøj, så må du op i en kvalitetsmæssig liga, der kan matche kravene til et moderne transportmiddel.

Det kan det tyske Circ el-løbehjul i høj grad.

Det tyske firma har blandt andet stort fokus på trafiksikkerhed. Derfor har dette el-løbehjul fået ekstra store hjul, en bedre affjedring, stærkere og hurtigere reagerende bremser og batterier med længere levetid. I det hele taget står Circ for godt og robust design, som kan holde til at blive brugt meget.

Det er nemlig nødvendigt med en ekstra god kvalitet, når et elektrisk køretøj skal bruges til udlejning. Så skal det bruges hyppigt, og brugernes sikkerhed skal være i top.

Et el-løbehjul er et motoriseret køretøj

Husk at et el-løbehjul skal betragtes som et motoriseret køretøj. Det vil sige, at du er forpligtet til at overholde færdselsloven, når du benytter det ude i trafikken. Brug først og fremmest din sunde fornuft, og overhold de samme regler som gælder for fx en knallert:

  • Brug altid hjelm
  • Kør kun på cykelstien
  • Medbring ikke nogen passager
  • Kør ikke promillekørsel
  • Tag hensyn til andre

Overholder du disse få regler, så får du og dine medtrafikanter den bedste oplevelse.

Orker du ikke selv at hente din mad på løbehjul, kan du også finde en Wolt rabatkode i stedet.

 

3.4/55 ratings
FÅ EN KUPON TIL CIRC HER

hsntok